Producători
 
News Letter
* Email
Name 
Subscribe Unsubscribe
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Produse Recomandate
 
Vizite primite
00024720
 

Despre noi

   Aris Co Group este o companie dinamica, flexibila care aduce pe piata un nou mod de a interactiona cu clientii. Este mai aproape prin detaliile oferite, interactiva prin modul de interactiune cu clientii si mai specifica prin actiunea pe teren a specialistilor nostrii.

   Pregatirea tehnica a personalului si prezenta in teren, pe lucrari, fac din Aris Co Group, o companie care prezinta o garantie in solutionarea fara riscuri a problemelor de santier, a hidroizolatiilor de orice tip, reparatii de de sape si betoane, placarilor cu ceramica, piatra naturala sau lemn.

   Gama de produse de inalta tehnologie in ceea ce priveste adezivii pentru placi ceramice, pietre naturale, marmura, granit sau lemn de orice esenta, se preteaza la orice tip de strat suport, forma de placat, atat la exterior cat si la interior.

   Mai mult produsele beneficiaza de o clasificare dupa rating ECO Kerakoll, fapt care implica o informare a clientilor asupra conditiilor de interactiune cu mediul a acestor produse. Acesta actiune alaturi de explicarea unor termeni si notiuni de baza, implica o activitate de informare continua a clientilo. Din acest motiv am dezvoltat paginile web www.casa-ari.ro si web shop-ul www.arisco.ro

   Nu in ultimul rand suntem in masura sa va punem la dispozitie sistemele naturale respirante Biocalce de la Kerakoll. Acest sistem este 100% natural si contine produse pentru zidarie, tencuire, dezumidificare si asanare, termoizolatii naturale, sape, adezivi si chituri de rosturi, zugraveli, vopseluri si tencuieli, toate respirante cu antibacterian natural.

   Aris Co Group are o gama larga de produse profesionale de la producatorii Kerakoll, Caparol, PorcelainGres, Pradigliomi, Den Braven, Profilitec, Kessel, Ray Inox, va este pusa la dispozitie cu detalii referitoare la consumuri si costuri estimate, sustinere in alegerea solutiilor adaptate bugetului existent, sustinerea echipelor de aplicatori in vederea aplicarii corecte a produselor. Pentru comenzile prin internet, anumite detalii se ofera telefonic sau prin e-mail, dupa caz,  se poate deplasa o echipa la fata locului. Avantajul internetului consta in posibilitatea de a avea disponibil produsul in 24 h oriunde pe teritoriul Romaniei.

                                                                                                                                          a risk out company,

                                                                                                                                                      aris co group