Producători
 
News Letter
* Email
Name 
Subscribe Unsubscribe
 
Coş de cumpărături
0 obiecte
 
Produse Recomandate
 
Vizite primite
00024720
 

Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.arisco.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.

Informatiile furnizate catre ArisCo On-line Shop, sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. ArisCo On-line Shop nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata. Arisco On-line Shop isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

Preturile din comenzi electronice generate automat sunt valabile 5 zile din momentul confirmarii acestora de catre un operator al ArisCo On-line Shop.
Arisco On-line Shop nu isi asuma responsabilitatea pentru diferentele de pret ale produselor expuse pe siteul www.arisco.ro cauzate de diferite erori in afisarea acestora pe site-ul www.arisco.ro.

Pentru produsele care se aduc pe baza de comanda, ArisCo On-line Shop nu poate garanta pretul si termenul de livrare.
Preturile si conditiile de livrare impreuna cu alte detalii legate de livrare se confirma numai de catre un operator al ArisCo On-line Shop.

Discount-urile, reducerile si promotiile nu sunt cumulative. Se pastreaza intotdeauna reducerea cu valoarea cea mai mare.

Toate ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.arisco.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie daca este cazul.

ArisCo On-line Shop isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.

Greseli de tiparire. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.arisco.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.